Interessant:

Pre-order LG Nexus 5X gestart

nieuws 2 november 2015 om 11:01

Vanaf vandaag kan je†een pre-order plaatsen bij verschillende operators voor de LG Nexus 5X, de eerste smartphone met Android 6.0 Marshmallow. Vanaf 9 november is het toestel officieel verkrijgbaar in Nederland.

De LG Nexus 5X†werd eind september officieel aangekondigd als opvolger van de LG Nexus 5. Het toestel biedt een 5,2-inch Full HD IPS-display met†In-Cell Touch technologie zorgt voor beter zicht in daglicht en scherpere beelden. Daarnaast krijg je de beschikking over een 5-megapixel camera aan de voorzijde en een 12,3-megapixel camera aan de achterzijde. Met de Nexus 5X is het ook mogelijk om 4K en slow-motion video's te maken.

De Nexus 5X beschikt verder over Nexus Imprint: een vingerafdruk sensor op de achterkant. Met een aanraking op de sensor wordt de Nexus 5X ontgrendeld voor direct gebruik. De Nexus 5X is, samen met de Huawei Nexus 6P en de HTC One A9, een van de eerste smartphones met het Android 6.0 Marshmallow-besturingssysteem.

INSERT TITLE HERE
INSERT TITLE HERE

Vanaf vandaag (2 november) kan je een pre-order plaatsen bij verschillende operators voor de Nexus 5X. Vanaf 9 november zal de Nexus verkrijgbaar zijn in Nederland bij de Phonehouse, T-Mobile, StudentMobiel, Bol.com, Media Markt, Belsimpel, Wehkamp, KPN en CoolBlue. In BelgiŽ zal hij verkrijgbaar zijn bij Vanden Borre, Selexion, KrŽfel, Telenet, Media Markt, Exellent, CoolBlue en Fnac.†

De†LG Nexus 5X†is verkrijgbaar in 16GB voor 479 euro, de 32GB is verkrijgbaar voor 529 euro. Er is keuze uit de kleuren Carbon (grijs) en Quartz (wit).

portablegear.nl