Interessant:

Doro 6030: nieuwe featurephone voor senioren

nieuws 2 november 2015 om 08:27

Doro presenteert de Doro 6030, een nieuwe featurephone voor senioren. Het toestel is een openklapbaar model, zodat het toetsenbord beschermd wordt wanneer het toestel niet in gebruik is.

Verder is de Doro 6030, die komt in het grijs of bruin, uitgerust met een luide en duidelijke ringtone, een speciale assistentie-toets voor in noodgevallen, een 0,3-megapixel camera en FM-radio. Het toestel is ook geschikt voor dragers van een gehoorapparaat.

Doro 6030: seniorentelefoon
Doro 6030: seniorentelefoon

"Het aantal eigenaars van een smartphone groeit zienderogen, ook bij de 65-plussers, al blijft binnen deze groep de feature phone ook erg populair. Maar liefst 40% van de 65-plussers geeft er de voorkeur aan. Bij Doro zijn we ervan overtuigd dat we het segment dat meer traditionele telefoons wenst te gebruiken niet mogen vergeten. We zijn erg tevreden met dit nieuwste lid van de Doro-familie, de Doro 6030, die beschikt over een groot scherm en een aantrekkelijk design. Uiteraard is ook deze telefoon voorzien van de typische Doro-eigenschappen, zoals de compatibiliteit met een gehoorapparaat, contrasterende kleuren op het scherm en goed hoorbaar geluid", vertelt Caroline Noublanche, Vice-President Marketing & Portfolio bij Doro.

De Doro 6030 is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 79,90 euro.

Doro