Interessant:

iPhone 6S en 6S Plus verschijnen 25 september in Duitsland

nieuws 23 september 2015 om 11:15

De iPhone 6S en 6S Plus zijn vanaf 25 september officieel verkrijgbaar in onder meer Duitsland en Frankrijk. Het is nog niet bekend wanneer de toestellen in Nederland en BelgiŽ verschijnen.

Met 3D Touch is in iPhone 6S en iPhone 6S Plus een nieuwe dimensie toegevoegd aan de Multi-Touch-interface van iPhone. Deze technologie voelt precies hoe hard je op het display drukt, waardoor alles sneller en handiger gaat. Met het nieuwe Live Photos worden momentopnamen omgetoverd in levendige herinneringen. Live Photos, 3D Touch, de 12-megapixel iSight-camera, de 5-megapixel FaceTime HD-camera met Retina Flash en andere innovaties in de nieuwe iPhones worden aangestuurd met de door Apple ontworpen A9-chip, die samen is ontwikkeld met het nieuwe iOS 9-besturingssysteem voor optimale prestaties.

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn gemaakt van zeer stevig glas en vervaardigd van aluminium uit de 7000-serie - dezelfde legering die in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt - in metallic kleuren. Nieuw in iOS 9 zijn onder meer een†vernieuwde Notities-app, gedetailleerde reisinformatie in Kaarten en een vernieuwde News-app.

Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S

De iPhone 6S†en iPhone 6S Plus†zijn verkrijgbaar in goud, zilver, spacegrijs en nu ook in rosťgoud. Beide modellen zijn vanaf vrijdag 25 september verkrijgbaar in AustraliŽ, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Japan, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de VS. Het is nog niet bekend wanneer de toestellen officieel in Nederland en BelgiŽ verschijnen.

Verder lezen...

- iPhone 6S vs. iPhone 6: verschil (specs) - iPhone 6S Plus vs. Samsung Galaxy S6 edge+: verschil (specs)

Apple