Interessant:

Nieuwe Apple Watch Sport-modellen

nieuws 14 september 2015 om 12:29

Apple heeft nieuwe Apple Watch-kasten en -bandjes geïntroduceerd, waaronder nieuwe Apple Watch Sport-modellen in geelgoudkleurig en roségoudkleurig aluminium.

De Apple Watch-collecties zijn uitgebreid met horlogekasten en bandjes in nieuwe frisse kleuren. De Apple Watch Sport-kast van licht geanodiseerd aluminium is er nu in twee nieuwe uitvoeringen: geelgoudkleurig en roségoudkleurig aluminium. Er zijn bijpassende sportbandjes verkrijgbaar van hoogwaardig fluorelastomeer in lavendel, antiekwit, steengrijs en middernachtblauw. Bij de Apple Watch Sport van zilverkleurig aluminium zijn nu nieuwe sportbandjes in oranje en blauw verkrijgbaar. 

De Apple Watch-collectie van roestvrij staal is uitgebreid met diverse nieuwe bandjes, waaronder een klassieke gesp in twee tinten zwart of bruin. De Apple Watch-kast van spacezwart roestvrij staal is nu verkrijgbaar met een zwart sportbandje. De Apple Watch Edition is er nu ook met een kast van 18-karaats roségoud met een klassieke gesp in middernachtblauw. De Apple Watch-bandjes zijn los verkrijgbaar voor zowel de Apple Watch Sport- als de Apple Watch-collectie. Daarnaast zijn er sportbandjes verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: mistgrijs, turkoois, oudroze en walnoot.

Apple Watch Sport
Apple Watch Sport

Verder maakte Apple bekend dat watchOS 2 vanaf aankomende 16 september beschikbaar is als gratis update voor de Apple Watch. Dankzij watchOS 2 werken apps sneller en soepeler omdat ze als native app op Apple Watch draaien. Verder bevat watchOS 2 nieuwe wijzerplaten en kunnen apps van derden informatie op de wijzerplaat tonen. Ook is er nu Tijdreizen, een innovatieve functie waarmee je zowel toekomstige activiteiten als oude nieuwsberichten kunt zien. watchOS 2 bevat daarnaast nieuwe communicatievoorzieningen. Zo kun je snel op e-mails reageren met de dicteerfunctie, slimme antwoorden en emoji's. Met Digital Touch kun je nu meerdere kleuren in een tekening gebruiken. Om alle functies van watchOS 2 te kunnen gebruiken heb je een iPhone of iPad met het nieuwe iOS 9 nodig.

"Onze klanten zijn enthousiast over Apple Watch en zijn erg te spreken over de handige gezondheids- en fitnessfuncties", zegt Jeff Williams, senior vice president of Operations bij Apple. "Met watchOS 2 kunnen we de functionaliteit van Apple Watch verder uitbreiden en met de prachtige nieuwe stijlen en kleuren bieden we de klant nog meer keus."

portablegear.nl