Interessant:

Kobo Touch 2.0 officieel aangekondigd

nieuws 2 september 2015 om 15:50

Het Canadese Kobo heeft officieel de Kobo Touch 2.0 aangekondigd. Deze e-reader met 6-inch touchscreen en WiFi komt eind september in Nederland op de markt voor 89,99 euro.

De Kobo Touch 2.0†lekte eerder deze week reeds uit, maar nu heeft Kobo de vernieuwde uitvoering van de Kobo Touch officieel aangekondigd. Deze e-reader is uitgerust met een 6-inch anti-reflecterend eInk Pearl-touchscreen (met een resolutie van 800 x 600 pixels), WiFi-ondersteuning en een batterijduur tot twee maanden. Het 4GB geheugen biedt genoeg opslagruimte voor 3.000 e-books en het touchscreen ondersteunt multi-touch.

De Touch 2.0 maakt gebruik van een†1GHz Freescale-processor en je hebt de keuze uit elf lettertypes en 35 verschillende lettergroottes.†Het toestel ondersteunt alle bekende e-booksformaten (EPUB, PDF, MOBID, TXT, RTF) en tevens is het mogelijk om foto's (in zwart/wit) te bekijken in JPEG-, GIF-, PNG-, BMP- of TIFF-formaat.

Kobo Touch 2.0
Kobo Touch 2.0

De†Kobo Touch 2.0†is uitgevoerd in het zwart en komt eind september in Nederland en BelgiŽ op de markt voor een adviesprijs van 89,99 euro.

Kobo Cafe