Interessant:

Gecko komt met Kobo Touch 2.0-cover

nieuws 4 september 2015 om 17:39

Gecko, de Nederlandse ontwerper van beschermhoezen voor e-readers en tablets uit Amsterdam, komt binnenkort met een cover met geintegreerde verlichting voor de nieuwe Kobo Touch 2.0 e-reader.

Gecko is een bedrijf uit Amsterdam dat sinds 2009 eigen design covers maakt voor e-readers, tablets en MacBooks. Ook kan je bij ze terecht voor etuis, sleeves, hoesjes, leeslampjes, cameratassen of opladers voor allerhande merken. Eerder bracht Gecko onder meer een Slimfit-hoes (met ingebouwde 'wake-up/sleep' functie) en een luxe beschermhoes (met dezelfde ingebouwde ontwaak/slaap-functie als de Slimfit-hoes, een 'binnenhouder' die het hele frame beschermt en met een magneetsluiting die aan de binnenkant in de hoeken van de hoes is verwerkt) voor de Kobo Glo HD e-reader op de markt.

Gecko Slimfit-cover voor Kobo Glo HD
Gecko Slimfit-cover voor Kobo Glo HD

Het Canadese Kobo kondigde deze week de nieuwe Kobo Touch 2.0 aan, een e-reader met een 6-inch touchscreen en WiFi-support die, in tegenstelling tot de Kobo Glo HD, echter niet beschikt over ingebouwde schermverlichting. Het Amsterdamse Gecko laat daarom deze week weten binnenkort een cover met ingebouwde verlichting voor de Kobo Touch 2.0 te lanceren, zodat je ook in het donker van je e-books kan blijven genieten. Informatie over de prijs en beschikbaarheid van deze cover moet nog volgen. Mocht je niet op de cover kunnen wachten, dan voert Gecko ook de Gecko Clipper, een leeslampje met clip (en een prijs van 14,95 euro) die je op je e-reader kan klikken.

Gecko Covers