Interessant:

Kobo Touch 2.0 in de pijplijn

nieuws 1 september 2015 om 10:42

Het Canadese Kobo komt binnenkort met de Kobo Touch 2.0, een verbeterde editie van de huidige Kobo Touch. Het toestel verscheen reeds op de website van een Canadese boekwinkel, de officiele aankondiging moet nog volgen.

De verwachting is dat de Kobo Touch 2.0 de huidige Kobo Touch zal vervangen. Wat exact de verschillen zijn tussen beide modellen is nog niet helemaal duidelijk. Het design zou in elk geval vernieuwd zijn en daarnaast is de batterijduur verlengd van 1 naar 2 maanden. De Kobo Touch 2.0 beschikt verder over een 6-inch anti-reflecterend eInk Pearl-display, WiFi-ondersteuning en de mogelijkheid om lettertypes en marges aan te passen. Net als op het origineel ontbreekt geintegreerde schermverlichting. Meer details over Kobo's e-reader, die waarschijnlijk rond de 50-60 euro gaat kosten, moeten nog volgen.

Kobo Touch 2.0
Kobo Touch 2.0

Afgelopen april introduceerde Kobo de Kobo Glo HD, een e-reader met een hoge resolutie 6-inch touchscreen, WiFi-support en ingebouwde schermverlichting, in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 129,99 euro.

Naschrift: de Kobo Touch 2.0 (met een adviesprijs van € 89,99) is 1 september 2015 officieel geintroduceerd.

Liliputing