Interessant:

ING Mobiel Bankieren App voor smartwatch

nieuws 29 mei 2015 om 09:39

ING introduceert de Mobiel Bankieren App voor de smartwatch. Na de introductie van stem- en vingerafdrukherkenning, is dit de derde innovatie van de Mobiel Bankieren App in korte tijd.

Vorig jaar introduceerde ING als eerste bank in Europa Inge, stembediening in de Mobiel Bankieren App en sinds maart dit jaar kunnen klanten gebruik maken van vingerafdrukherkenning. Met de app voor de smartwatch kun je met één blik op je horloge nu je saldo inzien zonder dat je hiervoor je mobiele telefoon uit je broekzak hoeft te halen. De App voor Android/Android Wear is per direct beschikbaar voor ING-klanten, de app voor iOS is vanaf de zomer beschikbaar.

ING Mobiel Bankieren App voor smartwatch
ING Mobiel Bankieren App voor smartwatch

Sinds de introductie van mobiel bankieren door ING, ruim 3,5 jaar geleden, heeft het aantal gebruikers een enorme vlucht genomen. Op dit moment maken al 2,1 miljoen klanten gebruik van de Mobiel Bankieren App. Ook neemt de intensiteit van het gebruik toe. Gemiddeld loggen gebruikers nu zes keer per week in, dat komt neer op zo’n 2,2 miljoen inlogsessies per dag. Op de piekdagen, salarisdagen en na het storten van vakantiegeld, is dit zelfs gemiddeld 2,8 miljoen keer. Op sommige momenten zijn dit wel 80 klanten per seconde. Met name rond lunchtijd checken klanten massaal hun saldo.

portablegear.nl