Interessant:

Lenovo introduceert ThinkPad 10 business-tablet

nieuws 29 mei 2015 om 09:50

Lenovo heeft op de Lenovo Tech World de vernieuwde ThinkPad 10 geintroduceerd, een 10-inch business-tablet met Windows 10, een quad-core Intel Atom-processor en een ThinkPad Pen Pro-styus.

De Lenovo ThinkPad 10 is een oplossing voor mobiele zakelijke gebruikers die niet kunnen kiezen tussen een laptop of tablet. De tablet is uitgerust met Windows 10, draait op een quad-core Intel Atom-processor en kan worden uitgebreid met de nieuwe ThinkPad Folio Keyboard of de Ultrabook Keyboard. Het 10-inch IPS-display heeft een 1.920 x 1.200 resolutie (WUXGA) en is optioneel te voorzien van Anti-Glare Film voor een verbeterd zicht in helder zonlicht, of van een 4-way Privacy Film, zodat vertrouwelijke informatie niet vanuit alle kijkhoeken kan worden afgelezen. Met de handige QuickShot-cover is het mogelijk om automatisch de camera-app te lanceren, zodat je direct met de 5-megapixel camera een foto kan nemen. De ThinkPad ondersteunt daarnaast optioneel 3G en 4G/LTE.

Lenovo ThinkPad 10
Lenovo ThinkPad 10

De meegeleverde ThinkPad Pen Pro-stylus zorgt voor meer nauwkeurigheid voor het maken van notities. Daarnaast is er ook een ThinkPad Tablet Dock beschikbaar om randapparatuur aan te sluiten. De ThinkPad 10 wordt geleverd met optionele dTPM encryptie, Fingerprint Reader of smart card reader voor een optimale beveiliging.

"De ThinkPad 10 is de beste in zijn klasse en benadrukt onze extreme focus op innovatie en onze antwoorden op de diverse eisen van onze consumenten en in verschillende scenario's van tabletgebruik", aldus Luis Hernandez, vice-president van de ThinkPad Business-divisie van Lenovo. "Nu kunnen mobiele gebruikers gebruik maken van een tablet die het beste van biedt van beide werelden: de handigheid van de tablet en alle functies van een volledige PC-ervaring, zonder te hoeven inleveren op mobiliteit, connectiviteit en veiligheid".

De Lenovo ThinkPad 10 met Windows Pro is in september beschikbaar vanaf €569,- exclusief BTW. De ThinkPad 10 met Windows Home wordt later verwacht vanaf €499,- exclusief BTW.

Lenovo Newsroom


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws