Interessant:

HTC One M9: camera-update met RAW-opnamemodus

nieuws 1 mei 2015 om 12:21

HTC heeft een update van de HTC Camera-app uitgerold. Met de app krijgen gebruikers van de HTC One M9 de mogelijkheid om foto's in RAW-formaat vast te leggen.

De RAW-cameramodus is alleen beschikbaar op de HTC One M9. Met de RAW-cameramodus kun je digitale negatiefbestanden (.DNG) vastleggen die je met professionele tools kunt aanpassen. (De onlangs geintroduceerde LG G4 beschikt standaard over een RAW-opnamemodus). Een andere nieuwe optie die de update biedt, is een 'Plak-mij-erbij modus' (alleen beschikbaar op de HTC One (M8 EYE) met Android 5.0 Lollipop en de HTC Desire EYE). Tevens nieuw is een instelbare verdeling in de Split Opname-modus, en de mogelijkheid om cameramodi toe te voegen en te verwijderen.

De HTC One M9 heeft een 20-megapixel hoofdcamera met een zogenaamde Dynamic Sensing Engine, voor optimale foto's. De lens is gemaakt van saffierglas en daardoor goed beschermd tegen krassen. De 4-megapixel frontcamera maakt gebruik van HTC's UltraPixel-cameratechnologie, waarmee je ook bij weinig licht fraaie foto's schiet.

De HTC One M9 is in Nederland te koop voor een adviesprijs van 749 euro.

HTC One M9
HTC One M9

AndroidPolice