Interessant:

HTC One M9 verschijnt in gouden editie

nieuws 6 mei 2015 om 15:15

HTC brengt zijn vlaggenschip-smartphone-model van dit jaar, de HTC One M9, op de markt in de kleur 'Gold on Gold'. Daarnaast blijft het toestel beschikbaar in de huidige kleuren 'Gold on Silver' en 'Gunmetal Grey'.

De HTC One M9 werd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona begin maart gepresenteerd. Het toestel verschilt op het eerste oog niet heel veel van de HTC One M8, met hetzelfde stijlvolle design (zoals een  volledig aluminium behuizing) en hetzelfde scherm (5-inch Full HD). De vernieuwingen zitten dan ook vooral intern: de nieuwe octa-core processor, de vernieuwde software en de nieuwe krachtigere camera (met 4K Ultra HD-videorecorder) zorgen voor betere en snellere prestaties.

Daarnaast wordt de One M9 standaard geleverd met de nieuwste software: Android 5.0 Lollipop en de HTC Sense 7-interface. Onlangs kreeg de camera van de One M9 een update met een RAW-opnamemodus.

De 'Gold on Gold'-uitvoering van de HTC One M9 is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij Vodafone en BelCompany. Vier weken later zal het toestel breed beschikbaar zijn. De One M9 heeft een verkoopadviesprijs van 749 euro.

HTC One M9 'Gold on Gold'-editie
HTC One M9

portablegear.nl