Interessant:

HTC One M8 ontvangt EYE Experience- en Android 4.4-update

nieuws 22 oktober 2014 om 10:39

HTC is in de Benelux gestart met een systeemupdate voor de HTC One M8 met daarin de upgrade naar Android KitKat 4.4.4 en de nieuwe EYE Experience-camerasoftware.

De HTC EYE Experience-software, die tegelijkertijd is aangekondigd met de HTC Desire EYE, biedt een totaal nieuwe ervaring voor het maken van foto's en video's. De belangrijkste nieuwe functies zijn Face Tracking (volg tot vier gezichten tegelijkertijd tijdens een videogesprek, zonder de focus te verliezen), Split Opname (neem tegelijkertijd de actie op met de hoofdcamera en je eigen emotie met de selfie-camera om alles vast te leggen), Face Fusion (gebruik twee foto's om elkaars looks te mengen, zoals jouw selfie en die van een beroemdheid), Spraak Selfie (maak gemakkelijk een selfie door "Cheese" of "Actie" te zeggen), Live Make-up (maak je huid egaal voordat je een selfie maakt) en Photo Booth (maak vier selfies achter elkaar en maak er automatisch één foto van).

De Android 4.4.4 KitKat-update verbetert de prestaties en de veiligheid. De HTC One M8 is in Nederland te koop voor een adviesprijs van 699 euro.

HTC One M8 Amber Gold Edition
HTC One M8 Amber Gold Edition

portablegear.nl