Interessant:

Google Drive ondersteunt Touch ID in iOS 8

nieuws 10 november 2014 om 11:01

Google heeft een update uitgerold voor Google Drive. Dankzij deze update kan je in iOS 8 nu bestanden openen uit en opslaan in Drive vanuit andere apps Ún Drive ontgrendelen middels de Touch ID-vingerafdruksensor.

Met Google Drive, Google's gratis cloudservice, zijn al je bestanden binnen handbereik op elke smartphone, tablet of computer. Al je bestanden in Drive (zoals video's, foto's en documenten) worden veilig opgeslagen en je kan anderen uitnodigen om je bestanden of mappen te bekijken, te bewerken of te becommentariŰren. Verder is het onder meer mogelijk om de offline weergave van bestanden in te schakelen.

Met versie 3.3.0 van Google Drive (beschikbaar vanaf iOS 7.0) kan je nu ook video's uit Drive opslaan op je apparaat (tik op het pictogram 'Bestandsinformatie' > 'Openen in' > Video opslaan') en daarnaast biedt de update bugfixes en prestatieverbeteringen. Verder biedt deze versie nu compabiliteit met iOS 8 (en zodoende ondersteuning voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus). Exclusieve functies van Google Drive voor iOS 8 zijn de mogelijkheid om bestanden te openen en te bewaren vanuit andere apps en de mogelijkheid om Drive te ontgrendelen met de Touch ID-vingerafdruksensor.

Google Drive voor iOS is gratis te downloaden in de iTunes App Store.

Google Drive voor iPhone
Google Drive voor iPhone

9to5mac