Interessant:

Samsung Galaxy S5 Plus geintroduceerd

nieuws 22 oktober 2014 om 13:17

Samsung heeft in Nederland geruisloos de Samsung Galaxy S5 Plus (G901F) geintroduceerd. Het toestel biedt slechts enkele kleine upgrades ten opzichte van het origineel.

De vernieuwingen op de Galaxy S5 Plus (G901F) ten opzichte van de Galaxy S5 (G900F) betreffen een krachtigere processor (op het Plus-model een 2,5GHz quad-core processor, was een 2,5GHz Snapdragon 801-processor) en de toevoeging van 4G+/LTE Advanced (LTE Cat. 6) ondersteuning (was op het origineel alleen 4G/LTE-support Cat. 4) voor nog hogere downloadsnelheden

De overige specificaties zijn hetzelfde gebleven. Zo is ook dit model voorzien van een IP67-certificaat is, wat betekent dat het toestel waterproof en stofbestendig is. De S5 Plus beschikt daarnaast net als het origineel over een 5,1-inch Full HD SuperAMOLED-display en een geintegreerde hartslagmeter. Tevens vind je op de S5 Plus een vingerafdruksensor, waarmee je het toestel kan beveiligen. In de Ultra Power Saving Mode wordt het display in zwart en wit weergegeven en worden alle onnnodige functionaliteiten uitgeschakeld om de batterij zo veel mogelijk te sparen.

Het Plus-model is verder net als de originele S5 verder uitgerust met een 16-megapixel camera aan de achterzijde (die beschikt over een LED-flitser), waarmee je video's in 4K Ultra HD-kwaliteit kan opnemen met 30 beelden per seconde. Ingebouwde videostabilisatie helpt bewogen video's voorkomen. Aan de voorzijde van de Galaxy S5 Plus bevindt zich een 2-megapixel camera, waarmee je niet alleen kan videochatten en selfies kan maken, maar waarmee je ook video's in 1080p Ful HD-kwaliteit kan opnemen.

De Galaxy S5 Plus komt in een blauwe, zwarte of witte uitvoering voor een nog onbekende prijs.

Samsung Galaxy S5 Plus
Samsung Galaxy S5 Plus

portablegear.nl