Interessant:

Transparante edities Nintendo 2DS

nieuws 25 september 2014 om 08:05

Op 7 november verschijnt er  een nieuwe transparante editie van de Nintendo 2DS, in een rode of blauwe uitvoering. Dankzij het transparante design is het binnenwerk van het systeem vanaf de voor- en achterkant zichtbaar.

De hardware van de transpante edities van de Nintendo 2DS blijft verder ongewijzigd. Op 28 november, dezelfde dag dat de spellen Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire worden uitgebracht, verschijnen twee bundels met de twee nieuwe designs van de Nintendo 2DS. Je hebt de keuze uit een bundel met een rood-transparante 2DS + Pokémon Omega Ruby en uit een bundel met een blauw-transparante 2DS + Pokémon Alpha Sapphire. De Pokémon-spellen zijn voorgeďnstalleerd op een bijgeleverde geheugenkaart van 4GB. Prijzen volgen. Nintendo, dat deze week zijn 125ste verjaardag viert, bracht in het verleden ook transparante edities uit van de Game Boy, Game Boy Color en Game Boy Advance.

Nintendo 2DS Red & Blue Transparent
Nintendo 2DS Red & Blue Transparent

De Nintendo 2DS heeft in tegenstelling tot de originele Nintendo 3DS en de 3DS XL geen inklapbaar scherm. De displays van de 2DS zijn even groot als van de originele 3DS (3,53-inch boven en 3,02-inch onder). De 3DS-modellen gingen in slaapstand als je het apparaat dichtklapte: de 2DS heeft daartoe een aparte slaaptoets. 

Onlangs kondigde Nintendo ook de New Nintendo 3DS aan, die beschikt over extra toetsen en een extra analoge stick, NFC-support en verbeterde 3D-weergave. De New 3DS komt in 2015 in Europa op de markt.

Nintendo 2DS Red Transparent
Nintendo 2DS Red Transparent

Nintendo