Interessant:

Modern Combat 5 grafisch mooier op iPhone 6

nieuws 20 september 2014 om 10:28

Gamelofts populaire games Modern Combat 5: Blackout en Asphalt 8: Airborne zien er op de nieuwe iPhone 6 en iPhone 6 Plus grafisch beter uit dankzij Metal, een nieuwe grafische technologie in iOS 8.

Metal is een nieuwe technologie in iOS 8, waarmee hoogwaardige grafische prestaties mogelijk zijn. Dankzij deze technologie worden de grafische prestaties van iOS-apparaten verbeterd. Gameloft heeft haar populaire games Modern Combat 5: Blackout en Asphalt 8: Airborne een Metal-update gegeven. Dankzij deze update zien de games er gedetailleerder uit met meer indrukwekkende weereffecten. Daarnaast lopen de spellen nog vloeiender. De update biedt verder echter geen nieuwe content.

De nieuwe iPhone 6 en iPhone 6 Plus worden direct geleverd met iOS 8, zodat gebruikers van deze toestellen direct van de Metal-technologie kunnen genieten. Bezitters van oudere iOS-apparaten hoeven echter niet te wanhopen: iOS 8 is ook als update beschikbaar voor oudere iPhones en iPads en Gameloft heeft de Metal-update ook beschikbaar gemaakt voor de iPhone 5S, iPad Air en iPad mini 2 Retina.

Tijdens de presentatie van de iPhone 6 en 6 Plus werd de nieuwe grafisch indrukwekkende game Vainglory getoond, die eveneens gebruik maakt van de Metal-functionaliteit.

Modern Combat 5: Blackout
Modern Combat 5: Blackout

TouchArcade