Interessant:

HTC Desire 820 aangekondigd

nieuws 4 september 2014 om 16:56

HTC heeft op de IFA 2014 in Berlijn de HTC Desire 820 aangekondigd, een smartphone/phablet met een 5,5-inch display en een nieuwe octa-core Qualcomm Snapdragon 615-processor.

"Onze nieuwste HTC Desire-telefoon brengt precies wat liefhebbers van entertainment zoeken: een krachtige, snelle, stijlvolle telefoon die hun favoriete content biedt op een groot scherm", zegt Mark Moons, General Manager HTC Western Europe. "Met de HTC Desire 820 hebben we de beste technologie gecombineerd met de beste entertainment-ervaring, omhuld door een aantrekkelijk design."

Met de aanwezige Snapdragon 615-processor biedt de Desire 820 - die de HTC Desire 816 opvolgt - supersnelle Cat 4 4G-connectiviteit met snelheden tot 150 Mbps. De geÔntegreerde LTE-modem en de nieuwste high performance multi-core 64-bit processor stelt je in staat om probleemloos muziek en films te streamen en gelijktijdig verschillende social feeds bij te houden. De processormogelijkheden van Qualcomm Technologies, met speciale performance- en low power-clusters, zorgen ervoor dat het toestel onder alle omstandigheden maximale prestaties levert en het toestel efficiŽnt †omgaat met de batterij. Het toestel draait op Android 4.4.2 KitKat.

Met de 13-megapixel camera met BSI-sensor aan de achterzijde van de Desire 820 neem je fraaie foto's, zowel gedurende de dag als bij weinig licht. Als fotograferen niet je sterkste kant is, houd dan je vinger op de sluiterknop om serieopnamen te maken. Dit is een ideale optie om snel bewegende objecten te fotograferen en later de beste foto te selecteren. Om de beste selfies te kunnen maken is de HTC Desire 820 uitgerust met een 8-megapixel front-facing camera. Je kunt de foto-ervaring verder optimaliseren en jouw gezicht combineren met dat van een vriend of beroemdheid. Met realtime 'Live Make-up' kun je het gewenste correctieniveau voor de gladheid van je huid instellen, voordat de foto wordt gemaakt.†

De HTC Desire 820†is naar verwachting vanaf januari 2015 in Nederland beschikbaar. De prijs is nog niet bekend.

HTC Desire 820
HTC Desire 820

portablegear.nl