Interessant:

Sony Xperia T3 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 9 augustus 2014 om 11:15

De Sony Xperia T3, een smartphone/phablet met een groot 5,3-inch HD-display, een 8-megapixel camera en een quad-core processor is nu in Nederland te koop voor 329 euro.

De Sony Xperia T3, die in juni is aangekondigd, is een lichte, slanke en fraai vormgegeven smartphone. Het 5,3-inch HD IPS-display van de Xperia T3 maakt gebruikt van Sony's TRILUMINOS display for mobile-technologie en de Mobile BRAVIA Engine 2-beeldprocessor voor goede kijkhoeken en heldere kleuren. Aan de achterzijde van het toestel vind je een 8-megapixel camera, waarop Sony's haar Cyber-shot cameratechnologie heeft toegepast. Dankzij een Exmor RS for mobile-sensor en HDR-video met SteadyShot-beeldstabilisatie maak je fraaie en scherpe opnames.

Speciale camera-apps zijn onder meer 'Social Live' (foto's live delen vanaf de T3 op Facebook), 'Timeshift Burst' (61 beelden per 2 seconden vastleggen), 'Creative Effect' (creatieve effectieven toevoegen aan foto's) en 'Portrait Retouch' (om portretten mee bij te werken). De 1,4GHz quad-core processor zorgt voor vlotte prestaties en dankzij 4G/LTE-support kan je rekenen op snel mobiel internet. Ook DLNA en NFC (met One Touch-functie om snel data te delen) worden ondersteund.

De Sony Xperia T3 is verkrijgbaar in het wit, zwart en paars voor een adviesverkoopprijs van € 329,-.

Sony Xperia T3
Sony Xperia T3

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws