Interessant:

Android 4.4-update voor HTC One

nieuws 26 februari 2014 om 08:44

HTC is begonnen met de uitrol van een systeemupdate voor de HTC One met daarin de upgrade naar Android 4.4.2 KitKat. Deze Android-versie maakt het onder meer mogelijk sneller te zoeken met Google Now en sneller te multitasken.

Ook wordt met Android 4.4 KitKat efficiënter gebruikgemaakt van de accu en het werkgeheugen op je HTC One en is de Bluetooth-functionaliteit verbeterd. Daarnaast is er een nieuwe full-screen immersive mode waarin elke pixel op het scherm wordt weergegeven (en alle interface-elementen worden verborgen). Google Hangouts+ is vanaf Android 4.4 de centrale plaats voor communicatie: naast chat- en videogesprekken voeren kan je vanuit Hangouts nu ook SMS- en MMS-berichten versturen. 

Verder biedt de KitKat-update de optie te schakelen tussen een erg nauwkeurige en meer globale, energiezuinige locatiebepaling. Met de nieuwe telefoon-app worden contacten op je HTC One automatisch op volgorde gezet op basis van de mensen de je het meest spreekt. Ook is door de update de mogelijkheid om via je telefoon draadloos te printen, verbeterd.

portablegear.nl