Interessant:

Garmin met activiteitsmeter vivofit

nieuws 6 januari 2014 om 19:35

De Garmin vivovit is een stijlvolle, lichtgewicht activiteitsmeter, waarmee je 24 uur per dag kan bijhouden hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel calorieŽn je hebt verbrand en wat voor afstand je hebt afgelegd.

De vivofit is de enige activiteitsmeter die gebruikers voorziet van een automatisch gepersonaliseerd dagelijks doel, hun voortgang bijhoudt en hun waarschuwt wanneer het tijd is om te bewegen. De Garmin vivofit heeft een gebogen display, dat altijd aanblijft, en toont het aantal stappen, aftellen naar het doel, calorieŽn, afstand en tijd.

De levensduur van de vivovit is met een vervangingsfrequentie van 1 jaar horlogewaardig. Je hoeft je geen zorgen te maken over water, want de activiteitsmeter is waterbestendig tot 50m. Je kan de vivofit ten slotte gemakkelijk uitbreiden met een hartslagband middeld het ANT+ protocol.

Garmin vivofit
Garmin vivofit

"Met de vivofit introduceren we een activiteitsmeter die 'beweegt op het tempo van het leven van iedereen'," vertelt Dennis Herremans Product Manager Garmin Nederland. "Doordat de gebruiker uitgedaagd wordt door dagelijkse doelen en deze kan volgen. Ook kan de gebruiker de nachtrust volgen zonder dat deze iedere paar dagen opgeladen hoeft te worden. De vivofit is de activiteitsmeter die om iedere pols zou moeten zitten."

De vivofit leert gebruikers over het huidige activiteitenniveau en stelt dan een haalbaar dagelijks doel op. Het houdt ook bij hoeveel calorieŽn er gedurende de dag verbrand worden. Als de doelen gehaald zijn, stelt vivofit het doel voor de volgende dag bij. Zodat langzaam maar zeker gewerkt wordt aan een gezondere levensstijl.

De Garmin vivofit zal verschijnen in het zwart, paars, grijsgroen, blauw en grijs in het eerste kwartaal van 2014. De†verkoopadviesprijs bedraagt 119 euro voor de standaard versie en 149 euro voor de bundel met hartslagband.

portablegear.nl