Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Garmin vivofit 1 Foto Garmin vivofit 2 Foto Garmin vivofit 3

Wat is de Garmin vivofit?

De Garmin vivovit is geen sportdrankje, maar een stijlvolle, lichtgewicht activiteitsmeter, waarmee je 24 uur per dag kan bijhouden hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel calorieŽn je hebt verbrand en wat voor afstand je hebt afgelegd. De vivofit is een activiteitsmeter die je voorziet van een automatisch gepersonaliseerd dagelijks doel, je voortgang bijhoudt en je waarschuwt wanneer het tijd is om te bewegen. De Garmin vivofit heeft een gebogen display, dat altijd aanblijft, en toont het aantal stappen, aftellen naar het doel, calorieŽn, afstand en tijd. De batterijduur van de vivovit is met een vervangingsfrequentie van 1 jaar horlogewaardig. Je hoeft je geen zorgen te maken over water, want de activiteitsmeter is waterbestendig tot 50 meter. De vivofit is gemakkelijk uit te breiden met een hartslagband middeld het ANT+ protocol.Als je bij het naar bed gaan de slaapmodus inschakelt, houdt de vivofit je rust bij. Op je Garmin Connect pagina kan je vervolgens zien hoe lang je in totaal hebt geslapen, inclusief de perioden waarin je hebt bewogen en de perioden waarin je rustig hebt geslapen. Op Garmin Connect, Garmins gratis online community, krijgt je tevens een compleet beeld van al je vorderingen, en je kan je startpagina zo instellen dat je belangrijkste gegevens hier worden weergegeven. Je kunt ook deelnemen aan online uitdagingen en virtuele badges verdienen voor extra motivatie, mocht je dat willen. Met deze functie kan je contacten leggen, jezelf meten met anderen en je resultaten vergelijken met familieleden en vrienden over de hele wereld. Als je al een Garmin fitnesstoestel zoals de Forerunner of Edge gebruikt, kan vivofit je activiteiten en herstelperioden tussen trainingssessies bijhouden en kun je al je gegevens bekijken op Garmin Connect. De vivofit komt met twee bandmaten in dezelfde kleur (zwart, grijs, groen, blauw of paars). Extra banden zijn verkrijgbaar als optioneel accessoire. Dit model is opgevolgd door de Garmin vivofit 2†en vivofit 3.

Wat vinden wij van de Garmin vivofit?

De Garmin vivofit is duur voor wat je daadwerkelijk krijgt: een plastic polsbandje met een activiteitenmeter. †Fervente sporters zullen zich wellicht in hun nopjes voelen met de uitgebreide data via Garmin Connect, maar voor andere gebruikers is het weinig interessant. Gelukkig kan je op de polsband ook gewoon de tijd bekijken. Wel handig is dat de polsband waterdicht is.

Prijzen en beoordelingen Garmin vivofit

Van de Garmin vivofit staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Garmin vivofit is door 4bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,3. Lees in het Garmin vivofit testoverzicht de testen

Specificaties Garmin vivofit

Algemeen
ProductGarmin vivofit
Aankondiging2010
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

Gewicht25 gram
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingmicroUSB