Interessant:

Canon PowerShot N100 aangekondigd

nieuws 6 januari 2014 om 16:13

Canon presenteert tijdens de CES 2014 de PowerShot N100, haar eerste dual-capture camera, met zowel een camera aan de voorzijde als aan de achterzijde.

De nieuwe Dual-Capture-functionaliteit van de PowerShot N100 maakt het mogelijk om zowel de actie voor als achter de camera vast te leggen in één enkele foto of film. Dit is te danken aan de zogenaamde Story-camera die naar de gebruiker is gericht. De PowerShot N100 legt je gezichtsuitdrukking vast terwijl je de beelden maakt.

Dankzij Canon's Smart Auto-technologie zien je digitale foto's er gegarandeerd indrukwekkend uit. Deze technologie bepaalt automatisch de beste instellingen uit 58 verschillende scènes om de perfecte foto te maken – van zonsondergangen tot glimlachende baby's. En dankzij Canon's Hybrid Auto-functie hoef je nooit meer een moment te missen. Deze functie legt vier seconden aan filmbeelden vast voordat je op de ontspanknop drukt om een digitale foto te maken.

Canon PowerShot N100
Canon PowerShot N100

De PowerShot N100 combineert de Hybrid Auto- en Dual Capture-functionaliteit op een intelligente manier om je gezichtsuitdrukkingen achter de camera twee seconden voor en na het maken van de digitale foto vast te leggen. Aan het eind van de dag worden de clips samengevoegd tot een movie met een resolutie van 720p om het verhaal achter de scènes te vertellen.

Met de WiFi functionaliteit van de PowerShot N100 deel je je verhalen gemakkelijker dan ooit. Een verbinding met smartphones is gemakkelijk gemaakt – de instelbare Mobile Device Connect Button met NFC-ondersteuning stelt je in staat om snel en gemakkelijk verbinding te maken en te delen via Canon’s CameraWindow-app. Met de Mobile Device Connect Button kan je bovendien je beelden via CANON iMAGE GATEWAY gemakkelijk back-uppen naar de cloud.

Handig is ook de CameraWindow-app. Hiermee kan je de PowerShot N100 direct via het scherm van je smartphone op afstand bedienen. Zo kan je de meest gebruikte functies van je camera, zoals zoom, flitser, ontspanknop en ook de zelfontspanner gemakkelijk regelen met je telefoon – ideaal als je ook op de groepsfoto wilt staan of als je tijdens het vastleggen van natuurbeelden niet wilt opvallen.

De PowerShot N100 heeft een adviesprijs van 349 euro en is beschikbaar vanaf mei 2014.

portablegear.nl


Gerelateerde producten