Interessant:

Samsung Galaxy Note Pro en Galaxy Tab Pro uitgelekt

nieuws 6 januari 2014 om 12:45

Aan de vooravond van de officiele opening van de CES 2014-electronicabeurs in Las Vegas zijn de nieuwe Samsung Galaxy Note Pro- en Galaxy Tab Pro-tablets uitgelekt.

Android Central spotte banners voor de nieuwe Galaxy Note Pro en Galaxy Tab Pro op het  Las Vegas Convention Center, waar de CES 2014 plaatsvindt, dus de komst van deze nieuwe tablets is zo goed als zeker. Samsung houdt morgen een persconferentie waarop de nieuwe Pro-tablets zullen worden aangekondigd.

De Samsung Galaxy Note Pro 2 is waarschijnlijk een tablet met een groot display van 12,2-inch - Samsungs grootste tablet tot dusverre. De Note Pro 2 beschikt daarnaast net als alle voorgaande Note-modellen over de bekende S-Pen.

Naast de Note Pro 2 zal Samsung waarschijnlijk haar serie Galaxy Tab-tablets uitbreiden met drie nieuwe Tab Pro-modellen (naar verluidt van 12,2-inch, 10,1-inch en 8,4-inch). Op de Galaxy Tab-modellen ontbreekt de S-Pen. Volgens de geruchten beschikken alle nieuwe Pro-tablets over een 2,3GHz quad-core Snapdragon 800-processor, 3GB RAM, een 8-megapixel camera, de TouchWiz-interface en Android 4.4 KitKat.

Naschrift: de Samsung Galaxy NotePRO 12.2 is inderdaad op de CES 2014 geintroduceerd.

Samsung Galaxy Note Pro / Tab Pro-banners (via Android Central)
Samsung Galaxy Note Pro / Tab Pro-banners (via Android Central)

Android Central