Interessant:

Android 4.3-update voor HTC One en Samsung Galaxy S4

nieuws 4 november 2013 om 15:17

Vanaf vandaag zijn voor de HTC One en de Galaxy S4 updates naar Android 4.3 Jelly Bean beschikbaar. De HTC One krijgt tevens een update naar de nieuwe HTC Sense 5.5-interface.

De vernieuwingen in Android 4.3 Jelly Bean ten opzichte van Android 4.2 Jelly Bean zijn beperkt. Nieuw in deze editie is onder meer ondersteuning van Bluetooth SMART (een energiezuinigere standaard) en 'restricted user profiles' (waarmee ouders kunnen instellen wat hun kinderen mogen zien). De update voor de Samsung Galaxy S4 voegt tevens compabiliteit voor de Galaxy Gear smartwatch en ondersteuning van Samsung KNOX (beveilingssoftware voor zakelijke gebruikers) toe.

De HTC One krijgt tegelijkertijd met de Android 4.3-update de beschikking over de nieuwe HTC Sense 5.5-interface (die voor het eerst werd geintroduceerd op de HTC One Max). HTC Sense 5.5 maakt het onder meer mogelijk Video Highlights te voorzien van eigen muziek. Ook is HTC BlinkFeed geoptimaliseerd en kunnen eigen nieuwsbronnen (zoals Instagram) worden toegevoegd. Verder profiteren gebruikers met HTC Sense 5.5 van gratis 25 GB opslagcapaciteit in Google Drive. 

HTC One: update naar Android 4.3 Jelly Bean en HTC Sense 5.5
HTC One: update naar Android 4.3 Jelly Bean en HTC Sense 5.5

Tweakers