Interessant:

Motorola Moto G uitgelekt

nieuws 4 november 2013 om 13:07

Google en Motorola onthullen binnenkort de Motorola Moto G, een nieuwe mid-range smartphone met een 4,5-inch touchscreen. Een foto van een promotiekaart voor het toestel lekte reeds uit.

De Motorola Moto G wordt met een 4,5-inch display een kleinere en eenvoudigere variant van de eerder verschenen Moto X. De Moto G heeft een 720p HD-schermresolutie en het display is van het krasbestendige Gorilla Glass. Daarnaast is het toestel voorzien van een 1,2GHz quad-core processor, 8GB geheugen, een 5-megapixel camera met een 720p HD-videorecorder, een 1,3-megapixel frontcamera en Bluetooth 4.0. Mogelijk biedt de Moto G ook dual-simfunctionaliteit en verwisselbare covers. De telefoon draait op Android 4.3 Jelly Bean†en kost waarschijnlijk rond de 160 euro.†

De Motorola Moto G wordt aankomende 13 november officieel aangekondigd. Het toestel verschijnt eerst in de Verenigde Staten en in Europa waarschijnlijk alleen in Groot-BrittanniŽ. Nederland en BelgiŽ lijken niet in de planning te staan: ook de Motorola Moto X verscheen niet in de Lage Landen.

Naschrift: de Motorola Moto G is 13 november 2013 officieel geintroduceerd.

Motorola Moto G (via GSMArena.com)
Motorola Moto G (via GSMArena.com)

GSM Arena