Interessant:

HTC One komt in rood en blauw, HTC One mini ook in blauw

nieuws 30 oktober 2013 om 15:28

HTC heeft voor Nederland officieel een rode (Glamour Red) en blauwe (Vivid Blue) versie van de HTC One aangekondigd. Daarnaast komt ook de HTC One mini in een blauwe uitvoering.

De toestellen in de nieuwe kleuren - die al eerder buiten Nederland verschenen - zijn beschikbaar in een limited edition. Uitvoeringen van de HTC One en de HTC One mini in de nieuwe kleuren zijn vanaf medio november in Nederland verkrijgbaar voor adviesprijzen van respectievelijk 649 euro en 449 euro.

HTC One: Vivid Blue-editie
HTC One: Vivid Blue-editie

De HTC One (4,7-inch) komt met veel geavanceerde software zoals de HTC Sense 5-interface met HTC BlinkFeed, HTC Sense TV en HTC Zoe. HTC BlinkFeed transformeert het homescreen naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto's en entertainment en lifestyle updates, zodat je hiervoor niet langer verschillende applicaties hoeft te raadplegen. HTC BlinkFeed verzamelt de nieuwste content uit de meest relevante en interessante bronnen, zodat het in één oogopslag en op één plaats zichtbaar is, zonder de noodzaak te wisselen tussen applicaties en websites. Een andere opmerkelijke innovatieve functie op de HTC One is de UltraPixel-camera, voor goede foto's bij weinig licht. De HTC One mini is een kleinere variant (4,3-inch) van de HTC One, met minder geheugen en een eenvoudigere processor - maar verder zijn de mogelijkheden vrijwel hetzelfde.

Verder lezen...

HTC One vs. One Max vs. One mini: verschil (specs)

HTC One: Glamour Red-editie
HTC One: Glamour Red-editie

portablegear.nl