Interessant:

HTC One in (betaalbare) gouden uitvoering

nieuws 25 november 2013 om 13:17

Nadat er er afgelopen juni reeds een 18-karaats gouden uitvoering van de HTC One verscheen, komt er nu ook een (betaalbare) champagne-gouden uitvoering voor de minder bemiddelde consument.

De 24-karaats gouden uitvoering van de HTC One van het Britse luxemerk Gold Genie is te koop vanaf 2.200 euro. De nieuwe officiële champage-gouden uitvoering van HTC houdt gewoon de adviesprijs van het toestel aan. Deze editie heeft ongeveer dezelfde kleur als de gouden uitvoering van de iPhone 5S. De 4,7-inch champagne-gouden HTC One beschikt onder meer over een Snapdragon 600-processor, Android 4.3 Jelly Bean, de HTC Sense 5.5-interface en functionaliteiten als HTC BlinkFeed en HTC BoomSound.

HTC schrijft over de champagne-gouden uitvoering van de HTC One: "Het toestel bouwt voort op het metalen design van de HTC One. Gezien het recente succes van de 18-karaats uitvoering zijn we er enthousiast over nu een eigen gouden uitvoering aan consumenten te kunnen aanbieden."

De champagne-gouden uitvoering van de HTC One verschijnt ook in Europa. Het toestel is ook beschikbaar in het zwart, en rood of blauw.

HTC One in champagne-gouden uitvoering
HTC One in champagne-gouden uitvoering

Android Central