Interessant:

HTC One uitgevoerd in rood en blauw

nieuws 31 mei 2013 om 16:00

HTC brengt later dit jaar waarschijnlijk een rode en een blauwe uitvoering van de HTC One, haar vlaggenschip-smartphone voor 2013, op de markt. De HTC One is momenteel alleen beschikbaar in het zwart of zilver.

Dat meldt de Britste website Pocket-lint.com. Afbeeldingen van de HTC One in de twee nieuwe kleuren lekten reeds uit via Britse retailers. De HTC One kent veel nieuwe software zoals de HTC Sense 5-interface met HTC BlinkFeed, HTC Sense TV en HTC Zoe. HTC BlinkFeed transformeert het homescreen naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto's en entertainment en lifestyle updates, zodat je hiervoor niet langer verschillende applicaties hoeft te raadplegen. HTC BlinkFeed verzamelt de nieuwste content uit de meest relevante en interessante bronnen, zodat het in één oogopslag en op één plaats zichtbaar is, zonder de noodzaak te wisselen tussen applicaties en websites.

Een andere opmerkelijke innovatieve functie op de HTC One - die een fraaie aluminium design heeft - is de UltraPixel-camera. Door gebrek aan componenten voor deze camera kan HTC de grote vraag naar het toestel niet tegemoet komen. HTC hoopt dat het tekort aan camera-componenten volgende maand is opgelost. Tot nu toe verkocht HTC ongeveer 5 miljoen exemplaren van het toestel.

De HTC One is in Nederland te koop voor een adviesprijs van 699 euro. Het is nog niet bekend wanneer de rode en blauw editie naar Nederland komen.

HTC One in het rood
HTC One in het rood

Pocket-lint.com