Interessant:

Asus presenteert PadFone Infinity 2

nieuws 18 september 2013 om 09:46

Het originele model is nog niet eens in Nederland te koop, maar intussen heeft Asus wel een vernieuwde uitvoering van de PadFone Infinity - een Android-tablet met geintegreerde Android-smartphone - geintroduceerd.

De Asus PadFone Infinity 2 heeft hetzelfde design als de originele PadFone Infinity. Ook bij dit vernieuwde model krijg je de beschikking over een 10-inch Full HD-tablet met een geintegreerde (los uitneembare) 5-inch Full HD-smartphone, beide draaiend op Android 4.2 Jelly Bean. Belangrijkste vernieuwing is dat de PadFone Infinity 2 nu is voorzien van een krachtigere 2,2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800-processor, waar het originele model beschikt over een 1,7GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 600-processor. Daarnaast vind je op de Infinity 2 een geheel vernieuwde interface.

Asus PadFone Infinity 2
Asus PadFone Infinity 2

De Asus PadFone Infinity 2 heeft een fraai metallic unibody design (in het zwart of wit) en is verder uitgerust met een 13-megapixel PixelMaster-camera (met een ruime lichtsensor voor goede foto's bij weinig licht), 2GB RAM, een microSD-kaartslot, 2 jaar gratis 50GB online opslagruimte via Asus WebStore, GPS, een 2.400 mAh (de smartphone) en 5.000 mAh (de tablet) batterij en apps voor onder meer Gmail, Google Talk en YouTube.

Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaar van de Asus PadFone Infinity 2 in Nederland.

Asus PadFone Infinity 2
Asus PadFone Infinity 2

Asus