Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag64 GB
Scherm5,0" (441 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Asus PadFone Infinity 1 Foto Asus PadFone Infinity 2

Inleiding

De Asus PadFone Infinity - de naam is een samenvoeging van de productnamen van de Asus PadFone en de Asus Transformer Infinity - is een hybride tablet/smartphone, die draait op Android 4.2 en is voorzien van de nieuwe krachtige 1,7GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 600-processor. De 5-inch Full HD smartphone heeft een slanke, unibody behuizing en biedt 32GB of 64GB opslagruimte. daarnaast is het toestel voorzien van een 13-megapixel camera zonder sluitertijdvertraging. Video's zijn in 1080p Full HD-kwaliteit vast te leggen en tijdens het filmen is het mogelijk om 100 foto's achtereen vast te leggen met 8-frames-per-seconde. De PadFone Infinity beschikt verder over 2GB RAM, 3G/HSDPA, 4G/LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, NFC, aGPS en een 2.400 mAH batterij. Asus belooft een spreektijd van 19 uur (bij 3G zonder dock), die met dock uitgebreid kan worden tot 40 uur. Data is eenvoudig te synchroniseren tussen de PadFone en het PadFone Infinity Station: draaiende apps passen zich automatisch aan aan het grotere scherm. De PadFone Infinity komt met enkele nieuwe Asus-apps, zoals SuperNote 3.1 (een vernieuwde notitie-app) en Asus Echo (voor voice-control).

Apparaat & afmetingen

De Asus PadFone Infinity is een hybride Android-tablet/smartphone met een gewicht van 145 gram. De afmetingen van het tablet zijn 14,4 x 7,3 x 0,9 centimeter.

Hardware

De Asus PadFone Infinity draait op een 1.7 GHz Qualcomm Snapdragon 600 processor en heeft een intern geheugen van 32 GB. Naast een 32 GB variant is de Asus PadFone Infinity ook verkrijgbaar in geheugenuitvoeringen van 64 GB. Het RAM werkgeheugen bedraagt 2 GB. De maximale resolutie van het 5,0\"-Super IPS+-scherm is 1920 x 1080 pixels. Super IPS+ is een verbeterde variant van de IPS-schermtechnologie, met onder meer een versnelde pixel-verwerking. Met de ingebouwde webcam kan je de PadFone Infinity ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

Er staat 1 USB poort tot je beschikking. Hier kan je randapparatuur als toetsenborden, muizen, of bijvoorbeeld printers op aansluiten. Handig is de ingebouwde 1-in-1 cardreader, om de meest gebruikte geheugenkaartjes te lezen en te beschrijven. Verder bezit de PadFone Infinity in- en uitgangen voor internet en audio. Een extern scherm behoort niet tot de mogelijkheden. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon is ook mogelijk. De Asus PadFone Infinity kan tenslotte draadloos met internet worden verbonden via WiFi of via een mobiel (4G) netwerk. Voor mobiel internet is wel een mobiel data-abonnement vereist.

Software

De Asus PadFone Infinity draait op Android 4.2. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.2 Jelly Bean is, net als versie 4.0 en 4.1, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw ten opzichte van versie 4.1 is Gesture Typing (een geintegreerd Swype-toetsenbord) en (exclusief voor tablets) multi-user support, zodat je op een tablet meerdere user accounts kan aanmaken. Chrome wordt als standaard browser meegeleverd met Android 4.2. Voor Android 4.2 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Google Play Store (Android Market).

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen Asus PadFone Infinity

Van de Asus PadFone Infinity staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Asus PadFone Infinity beschikbaar.

Specificaties Asus PadFone Infinity

Algemeen
ProductAsus PadFone Infinity
Aankondiging2013
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

Gewicht145 gram
Afmetingen144,0 x 73,0 x 9,0 mm
IP codering
Accuvermogen2.400 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 4.2
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 600
Kloksnelheid4 core (max 1,7 GHz)
RAM2 GB
Opslag32 GB
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm5,0" (441 ppi)
Resolutie1.920 x 1.080px
SchermsoortSuper IPS+
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Flits
SelfiecameraNee
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internet4G/LTE
VerbindingNee