Interessant:

Alcatel One Touch Pop-serie in Nederland

nieuws 12 april 2013 om 12:15

De Alcatel One Touch Pop-serie, kleurrijke smartphone-instapmodellen met grote displays en Android 4.1 Jelly Bean, zijn in Nederland gearriveerd.

De Alcatel One Touch Pop-serie werd reeds in januari aangekondigd. Al deze instapmodellen komen in verschillende kleuren en met verschillende voorgeďnstalleerde apps, waaronder Facebook, Twitter, LinkedIn, Evernote, Skype, Viber, Shazam, TouchPal, SwiftKey, Adobe Reader en Office Suite Viewer.

De Alcatel One Touch X'POP is, met z'n 4,5-inch qHD-display, het "X-tra model" binnen de POP-familie. Verdere kenmerken zijn onder meer een dual-core 1GHz processor, een 5-megapixel camera met autofocus en smile detection, en een extra camera aan de voorzijde voor videochats. De telefoon is uitgerust met Android 4.0 Ice Cream Sandwich, met de mogelijkheid te upgraden naar Android 4.1 Jelly Bean. De X'POP in dual-SIM versie is leverbaar in zwart of wit vanaf mei 2013 met een verkoopadviesprijs van € 159,-.

Alcatel One Touch X'POP
Alcatel One Touch X

De Alcatel One Touch M'POP is de middelgrote editie in de POP-familie, met een 4-inch WVGA-beeldscherm, een 5-megapixelcamera en een extra camera aan de voorzijde voor videochats. Het toestel draait op Android 4.1 Jelly Bean en beschikt over een 1GHz processor. De M'POP in dual-SIM versie is leverbaar in zwart of wit vanaf mei 2013 met een verkoopadviesprijs van € 129,-. Als single-SIM versie is de M'POP beschikbaar in prepaidpakketten van KPN, Hi of Telfort met een verkoopadviesprijs van € 119,- en een cashback van € 20,-.

Alcatel One Touch M'POP
Alcatel One Touch M

De Alcatel One Touch S'POP is de kleinste versie (met een breedte van niet meer dan 62 millimeter en een hoogte van 115 millimeter) van de POP-telefoonfamilie. Ook dit toestel beschikt over een 1GHz processor en Android 4.1 Jelly Bean. Andere kenmerken van deze compacte telefoon zijn een 3,5-inch HVGA-scherm, een 3,2-megapixelcamera en een extra camera aan de voorzijde. De S'POP in dual-SIM versie is leverbaar in zwart of wit vanaf mei 2013 met een verkoopadviesprijs van € 109,- Als single-SIM versie is de S'POP beschikbaar in prepaidpakketten van KPN, Hi, Telfort & T-Mobile.

Alcatel One Touch S'POP
Alcatel One Touch S

portablegear.nl