Interessant:

Alcatel One Touch breidt POP-serie uit

nieuws 9 september 2013 om 11:04

Alcatel One Touch heeft haar POP-serie opgefrist met een serie van vier nieuwe Android 4.2-telefoons: de POP C1, POP C3, POP C5 en POP C7.

De POP C1 past in ieders broekzak en biedt een compact 3,5" HVGA-scherm. De dual-core 1-GHz processor garandeert snel surfen op het internet en soepele navigatie. Door het gemakkelijk te bedienen user interface en voorgeïnstalleerde apps kunnen de gebruikers direct aan de slag. 

Alcatel One Touch POP C1
Alcatel One Touch POP C1

De POP C3 biedt een kwalitatief hoogwaardig 4" WVGA-scherm, een fraai design met afgeronde hoeken en een 3,2-megapixelcamera. De dual-core 1,3GHz processor maakt een snellere en soepelere gebruikerservaring mogelijk, evenals prima gameprestaties én de mogelijkheid om te multitasken. Daarnaast kan je deze telefoon verder 'aankleden' met een kleurrijke, beschermende cover.

Alcatel One Touch POP C3
Alcatel One Touch POP C3

De POP C5 komt met een groot 4,5" scherm en past nog steeds in de palm van je hand. De dual-core 1,3GHz processor geeft je de mogelijkheid om films te kijken, te gamen en te surfen op het internet. Met de 5-megapixelcamera kunnen panoramafoto's gemaakt worden. Je kan daarnaast videochatten met vrienden dankzij de camera aan de voorzijde.

Alcatel One Touch POP C5
Alcatel One Touch POP C5

Met het 5" grote scherm en een quad-core 1,3GHz processor is de POP C7 een aantrekkelijke phablet. Je vindt alle apps in een oogopslag en in het totale gebruik van je device ondervind je de vele voordelen van het grote en overzichtelijke beeldscherm. De POP C7 heeft een 5-megapixelcamera die kwalitatief hoogwaardige foto's maakt.

Informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland volgt. De eerste modellen in de POP-serie kwamen in april in Nederland op de markt.

Alcatel One Touch POP C7
Alcatel One Touch POP C7

portablegear.nl