Interessant:

Red Dot Design Award voor HTC 8X en 8S

nieuws 19 maart 2013 om 10:22

HTC heeft de Red Dot Design Award, een prestigieuze prijs voor productdesign, gewonnen voor haar twee Windows Phone 8-smartphones: HTC 8X en de HTC 8S.

Prof. Dr. Peter, initiator en CEO van de Red Dot Design Award zegt over HTC's smartphones: "HTC's Windows Phone 8X en 8S demonstreren niet alleen een zeer bijzondere designkwaliteit, ze tonen ook dat design een integraal onderdeel is van innovatieve productoplossingen. We zijn blij om de 'red dot' aan HTC toe te kennen".

De HTC 8X en de HTC 8S, HTC's eerste smartphones met het Windows Phone 8-besturingssysteem, werden in september 2012 geintroduceerd. De 8X beschikt over een 4,3-inch HD SuperLCD2-display, een 8-megapixel camera (met LED flitser en een Full HD-videorecorder) met een 28mm-lens - die dankzij speciale technologie goede prestaties bij weinig licht biedt - en een 2,1-megapixel ultragroothoekcamera-frontcamera waarmee je gemakkelijk vier mensen of meer in één beeld kunt vastleggen en ook Full HD-video's kan opnemen. De 8S heeft een 4-inch SuperLCD-display en een 5-megapixel camera met een Full HD-videorecorder.

Zowel de HTC 8X als de 8S ondersteunen de Beats Audio-technologie. Allebei de toestellen zijn beschikbaar in verschillende vrolijke kleuren. Vorig jaar kreeg Sony Red Dot Awards voor de Xperia active, Xperia Ion en Xperia ray.

HTC 8X
HTC 8X

HTC