Interessant:

WiFi-only model Samsung Galaxy Camera

nieuws 22 februari 2013 om 11:35

Samsung introduceert een WiFi-only variant van de Samsung Galaxy Camera; voorheen was de geavanceerde Android-camera alleen als WiFi + 3G model te koop.

De Samsung Galaxy Camera draait op hetzelfde besturingssysteem (Android 4.1) als veel smartphones van tegenwoordig. Als je al een Android-smartphone hebt, herken je direct de bediening van de camera. Fotograferen is ook makkelijk, want met je vingertoppen beland je via het grote 4,8 inch HD- touchscreen snel bij de geavanceerde Smart Pro Mode. Daar kun je kiezen uit 19 verschillende Smart Modes, zoals 'Light Trace' en 'Action Freeze' om altijd het juiste shot vast te leggen. Het maken van groepsfoto's is eenvoudig, want met Voice Control hoef je enkel 'Zoom in' of 'Shoot' te roepen en er wordt een perfecte groepsfoto afgedrukt.

Samsung Galaxy Camera
Samsung Galaxy Camera

De groothoeklens (23 mm) met 21x optische zoom legt elke situatie haarscherp vast. Vervolgens kun je de foto's direct op de camera finetunen. Navigeer naar het Photo Wizard-menu en je hebt keuze uit 35 krachtige fotobewerkingstoepassingen. Via de WiFi-aansluiting is het mogelijk om iedereen direct te laten meegenieten van je professionele foto's. Het sharen op sociale netwerken als Facebook is een prima optie, maar je kunt foto's ook direct vanaf de camera e-mailen of sturen naar je andere Samsung devices zoals de Galaxy S3, Galaxy Note 2 of Samsung Smart TV.

De WiFi-only uitvoering van de Samsung Galaxy Camera is vanaf eind maart in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 449,-.

portablegear.nl