Interessant:

COOKOO Watch: Bluetooth-horloge voor iPhone en iPad

nieuws 18 december 2012 om 15:39

Accessoire-aanbieder 2moso breidt haar assortiment uit met de COOKOO Watch, een polshorloge die via Bluetooth draadloos contact maakt met je iPhone of iPad. Op het horloge kan je onder meer e-mails en Facebook-berichten bekijken.

De COOKOO Watch, een multifunctioneel en waterdicht horloge, maakt op basis van Bluetooth 4.0 verbinding met Smart Ready iOS apparaten, zoals de iPhone 5, iPhone 4S en de nieuwe iPad. De COOKOO Watch heeft een analoge wijzerplaat met gemakkelijk te lezen pictogrammen die de informatie die je nodig hebt altijd en overal weergeeft. Met de gebruiksvriendelijke interface blijf je aangesloten op je telefoon en beheer je eenvoudig je telefoon, apps en sociale netwerken. 

COOKOO Watch
COOKOO Watch

Met het gebruik van de Connected App kan je op het horloge zien of er nieuwe inkomende/gemiste gesprekken, e-mails of facebookmeldingen zijn. Pas bij een 'toekomstige release' wordt het mogelijk om ook te zien of je binnenkomende sms'jes of tekstberichten hebt. COOKOO geeft ook aan wanneer de batterij van je telefoon opgeladen dient te worden. Het horloge zelf werkt op basis van een standaard button-cel batterij, welke een jaar meegaat en gemakkelijk zelf te vervangen is.

Origineel is de COOKOO Watch niet: in 2010 introduceerde Sony een soortgelijk apparaat met de Xperia LiveView. In de nabije toekomst komt de COOKOO ook beschikbaar voor Android apparaten, zoals de HTC One en de Samsung Galaxy S3. De COOKOO Watch heeft een adviesprijs van € 129,99. 

COOKOO Watch & nieuwe iPad (3/4)
COOKOO Watch & nieuwe iPad (3/4)

portablegear.nl