Interessant:

iTunes 11 officieel uitgerold

nieuws 30 november 2012 om 09:55

Apple heeft eindelijk officieel iTunes 11 uitgerold; de vernieuwde editie van iTunes werd in september al tegelijkertijd aangekondigd met de iPhone 5, maar de release liet enige tijd op zich wachten.

iTunes 11 heeft een behoorlijke facelift ondergaan in vergelijking met voorgaande edities; de user interface sluit nu helemaal aan bij het nieuwe iOS 6 (dat in september eveneens op de iPhone 5 is geintroduceerd). De iTunes Mini Player is gerestyled en ziet er strakker uit. Met de nieuwe 'Up Next'-functionaliteit kan je bekijken welke nummers volgen en in welke volgorde deze afgespeeld worden. Met deze functie kan je eenvoudig een playlist aanpassen.

Nieuw is ook een uitgebreidere albumweergave, zodat je niet meer door hoeft te klikken om alle tracks en metadata van een album te zien. Albums en nummers zijn nu ook direct te koop vanuit je muziekbibliotheek, zonder dat je de iTunes Store-pagina hoeft te bezoeken. 

Verder is het nu intuitiever om media toe te voegen aan een aangesloten iPad, iPhone of iPod. Tot slot is de Ping-functionaliteit helemaal verdwenen; in plaats daarvan is de Facebook-integratie verder doorgevoerd.

iTunes 11
iTunes 11

Pocket-lint.com