Interessant:

Google Nexus 10 met Android 4.2 komt

nieuws 22 oktober 2012 om 13:29

Google stuurde vorige week uitnodigingen voor een persconferentie aankomende 29 oktober. Volgens de laatste geruchten worden dan de Nexus 10-tablet, de 3G-editie van de Nexus 7, de LG Nexus 4-smartphone en Android 4.2 getoond.

Google verstuurde vorige week uitnodigingen voor de presentatie op 29 oktober. Eerder werd al bekend dat de zoekgigant dan een 32GB-editie van de Google Nexus 7-tablet zal presenteren. Website The Next Web weet echter te melden dat het daarbij niet zal blijven.

Volgens The Next Web zal Google ook een Jelly Bean-update (Android 4.2) presenteren en tegelijkertijd twee nieuwe Android 4.2-devices tonen: de Google Nexus 10-tablet (gefabriceerd door Samsung en ook bekend onder de codenaam 'Manta') en de LG Nexus 4 (een 4,7-inch smartphone met een quad-core processor). Verder komt er een 3G-editie van de Nexus 7 (nu alleen als WiFi-only beschikbaar).

Nieuwe functionaliteiten in Android 4.2 zouden 'Content in the center' (waarmee je via een widget toegang hebt tot de Google Play Store) en 'Tablet Sharing' (waarmee gebruikers van één tablet snel en eenvoudig kunnen wisselen met hun eigen log-in) zijn.

Maandag 29 oktober maakt Google in New York meer bekend over Android 4.2 en de nieuwe toestellen.

Naschrift: de LG Nexus 4 en Google Nexus 10 (beide met Android 4.2) zijn 29 oktober 2012 officieel aangekondigd.

The Next Web