Interessant:

iPhone 5 gedist in Samsung Galaxy S3-reclame

nieuws 18 september 2012 om 08:30

In een Amerikaanse reclame voor de Samsung Galaxy S3 maakt Samsung de grote concurrent, de iPhone 5, belachelijk onder het motto "It doesn't take a genius".

In de reclame zet Samsung de verschillen tussen de iPhone 5 (die eind deze maand in Nederland te koop is) en de Samsung Galaxy S3 op een rij. Aangezien het een reclame van Samsung is, valt die uiteraard in het voordeel van de Galaxy S3 uit. 

In de reclame vallen vooral de vileine slogans op die Samsung heeft gebruikt. Naast "It doesn't take a genius" (bovenaan) is er onder meer "The Next Big Thing Is Already Here" (onderaan) te lezen. Het zijn allemaal slogans die Apple's traditionele reclamekreten belachelijk maken. Tot slot vermeldt Samsung in de specificatielijst bij de de iPhone 5 ook nog sarcastisch "a totally different plug" (verwijzend naar de nieuwe Lightning-connector).

Samsung heeft zich in de reclame in elk geval lekker afgereageerd na de tegenslag in de patentenoorlog die het onlangs in de Verenigde Staten kreeg te verwerken.

iPhone 5 gedist in Samsung Galaxy S3-reclame
iPhone 5 gedist in Samsung Galaxy S3-reclame

Verder lezen...

iPhone 5 vs. Samsung Galaxy S3 (specs)

portablegear.nl