Interessant:

LG presenteert quad-core Optimus G

nieuws 28 augustus 2012 om 10:06

LG heeft de LG Optimus G - die gisteren voortijdig uitlekte - officieel gepresenteerd; deze smartphone is voorzien van een quad-core processor en een 13-megapixel camera.

De LG Optimus G (E973) (die gisteren reeds verscheen op een vage foto) is slechts 8,45 millimeter dik en 145 gram zwaar. Bijzonder is de toepassing van de zogenaamde†"G2 Touch Hybrid Display"-technologie, waarmee de ruimte tussen het fysieke scherm en het actuele touchscreen wordt geminimaliseerd. Hierdoor zijn het scherm en de rand om het scherm bijzonder dun, waardoor het toestel zeer slank is.

De Optimus G (de "G" in de naam zou staan voor "Great") is verder voorzien van een 4,7-inch True HD IPS+ touchdisplay, Android 4.0, een krachtige 1,5GHz Qualcomm Snapdragon S4-processor, 2GB RAM en een 13-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder. De over specs zijn prima in orde met een 1,3-megapixel frontcamera en ondersteuning van WiFi, GPS, Bluetooth en 3G/HSDPA.

De†LG Optimus G†komt in eerste instantie in Zuid-Korea op de markt. Een release in Europa staat gepland later dit jaar. Er is nog geen informatie over de exacte beschikbaarheid en prijs in Nederland en BelgiŽ. LG toont de Optimus G wellicht deze week op de IFA 2012 in Berlijn.

LG Optimus G
LG Optimus G

Korean Newswire