Interessant:

Motorola breidt RAZR-familie uit met RAZR HD

nieuws 6 september 2012 om 10:24

Motorola breidt haar serie Android-smartphones in de RAZR-serie uit met de†RAZR M, RAZR HD and DROID RAZR MAXX HD. Van deze drie nieuwe modellen komt alleen de RAZR HD naar Europa.

De Motorola RAZR HD heeft een groot 4,7-inch HD-touchdisplay en een sterke accu. Motorola belooft dat je op het toestel 6 uur achtereen kan internetten, 10 uur achtereen video's kan bekijken of 6 uur kan navigeren. De behuizing van de RAZR HD is aan de achterzijde vervaardigd van het stevige Kevlar-fiber en het display aan de voorzijde is van het krasbestendige Gorilla Glass. Dankzij een speciale coating is de RAZR ook spatwaterbestendig.

De RAZR HD draait op Android 4.0 (een Android 4.1-update volgt spoedig)†en is voorzien van een zogenaamde 'SMARTACTIONS'-app, die volledig is geintegreerd. Deze app helpt je om de accuduur te sparen en je dagelijkse bezigheden te organiseren. Daarnaast is het toestel voorzien van een vernieuwde YouTube-app, die toegang biedt tot live-events en HD-video's. Met deze app kan je je abonneren op kanalen, zodat nieuwe video's automatisch worden gedownload (via WiFi) terwijl je de telefoon oplaadt.†

De RAZR HD ondersteunt 4G/LTE, een hoge datasnelheid voor internet, die in Nederland echter nog niet op brede schaal beschikbaar is. Tevens biedt het toestel NFC-support, waarmee snelle dataoverdracht met andere Android-smartphones (mits ook voorzien van NFC) mogelijk is.

De Motorola RAZR HD komt in het zwart of wit en zal in Europa op de markt komen. Er is nog geen informatie over de prijs en beschikbaarheid in Nederland en BelgiŽ. Tegelijkertijd met de RAZR HD onthulde Motorola de RAZR M (alleen bedoeld voor de Aziatische markt) en de DROID MAXX HD (alleen bedoeld voor de Amerikaanse markt).

Motorola RAZR HD
Motorola RAZR HD

portablegear.nl