Interessant:

HTC Desire X officieel aangekondigd

nieuws 30 augustus 2012 om 13:44

HTC heeft, zoals verwacht, op de IFA 2012 de HTC Desire X officieel aangekondigd. Deze budgetvriendelijke Android 4.0-smartphone met 4-inch touchscreen lekte eerder reeds uit.

De HTC Desire X is slank en compact vormgegeven. Daarnaast is de telefoon gemakkelijk te personaliseren door integratie van HTC Sense en Android 4.0. Het 4-inch super LCD WVGA-scherm van de Desire X beschikt over zogenaamde 'optical lamination' en een vergrote kijkhoek, wat zorgt voor heldere kleuren en een scherp beeld, ook in fel zonlicht.

HTC Desire X
HTC Desire X

De Desire X bevat verder Beats Audio, een dual-core 1GHz Qualcomm Snapdragon processor en sociale features om gemakkelijk in contact te blijven met familie en vrienden. Door de integratie van Beats Audio klinkt het geluid voller en krachtiger met een diepe bas. Gebruikers van de Beats Audio-koptelefoon (niet meegeleverd) kunnen genieten van een optimale luisterervaring met dank aan de speciale audioprofielen. Daarnaast ondersteunt de telefoon High Definition wireless audio via Bluetooth.

Het opslaan en delen van foto's, video' s en bestanden is eenvoudig met de Desire X. Met één druk op de knop is het mogelijk content te delen met vrienden of familie via e-mail, sms of sociale netwerken. De integratie van Dropbox geeft toegang tot 25GB gratis opslagruimte (voor 2 jaar bij inschrijving voor eind 2013), zodat het bewerken, opslaan en delen van documenten vanuit de cloud gemakkelijk is.

De HTC Desire X is beschikbaar in Nederland vanaf de tweede helft van september 2012. De consumentenadviesprijs van het toestel is 329 euro.

portablegear.nl