Interessant:

HP introduceert HP ENVY x2

nieuws 30 augustus 2012 om 14:52

De dag voor de IFA 2012 in Berlijn heeft HP zijn eerste Windows 8 producten gepresenteerd. En van de hoogtepunten is de HP ENVY x2, een 11,6" hybride tablet / ultrabook met een 64 GB SSD harde schijf. [update]

De HP ENVY x2 is een krachtige en dunne hybride tablet / notebook. Het scherm is met een enkele handbeweging van het toetsenbord af te halen. Met toetsenbord beschik je over een volwaardige notebook en zonder toetsenbord over een volwaardige tablet.

HP ENVY x2
HP ENVY x2

De HP ENVY x2 oogt fraai dankzij de fraaie aluminium afwerking. Het innovatieve docksysteem zorgt voor een magnetische koppeling van scherm en toetsenbord. Op het 11,6 inch display, in combinatie met de Windows 8 interface, werk je zowel gemakkelijk met touch als met toetsenbord en muis. Beats Audio zorgt voor een overdonderende geluidservaring.

Verdere specs die het noemen waard zijn: een 64 GB SSD harde schijf, een Intel Atom processor, 2 USB poorten, HDMI-uit , een 2 megapixel frontcamera en een 8 megapixel hoofdcamera. Handig is de extra batterij in het toetsenbord gedeelte. Scherm en toetsenbord gecombineerd zorgen daardoor voor een extra lange accuduur.

De HP ENVY x2 zal rond de feestdagen van 2012 in de schappen liggen. Er is nog geen prijsinformatie bekend.

Update 31 augustus 16:25: de ENVY x2 zal december beschikbaar komen voor 999,-.

portablegear.nl