Interessant:

Garmin dezl 760: 7-inch trucker-GPS

nieuws 30 augustus 2012 om 12:33

Garmin introduceert de dezl 760LMT, een voor vrachtwagenchauffeurs geoptimaliseerd navigatiesysteem, met een bijzonder groot 7-inch touchscreen.

De Garmin dezl 760 helpt je niet alleen bij het navigeren van routes die zijn afgestemd op je vrachtwagen en aanhanger, het helpt je ook om de juiste rijbaan te kiezen met geavanceerde rijbaanassistentie. Deze grote 7-inch broer van de 5-inch dezl 560 toont ook waarschuwingen bij gevaar zoals laaghangende boomtaken, afritservices en nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs. Met 7-inch is de dezl 760 een van de grootste navigatiesystemen op de markt, nog groter dan de recent geintroduceerde 6-inch TomTom Start 60.

Voor handsfree bellen combineert de dezl 760LMT draadloze Bluetooth-technologie met een ingebouwde microfoon en luidspreker. De Active Lane Guidance-functionaliteit toont een constant bijgewerkte animatie van de rijbaan die je het beste kan kiezen. De functie bevat ook PhotoReal-knooppuntbeeld, waarmee je realistische weergaven ziet van afslagen en kruisingen die je nadert, zodat je altijd op tijd naar de juiste rijbaan kan gaan.  

De dezl 760LMT wordt geleverd met nüMaps Lifetime. Dit betekent dat je de nieuwste kaart kan downloaden wanneer die beschikbaar komt (zonder maandelijkse kosten of onderhoudskosten) gedurende de levensduur van je toestel. De dezl 760 heeft een adviesprijs van € 449,-. 

Garmin dezl 760LMT
Garmin dezl 760LMT

"De nieuwe dezl 760 is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van vrachtwagenchauffeurs om hun werk gemakkelijker te maken en tijd, brandstof en geld te besparen," vertelt Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland. "Het 7" display maakt het voor vrachtwagenchauffeurs gemakkelijk om alle informatie in één oogopslag te zien die ze nodig hebben en met onze nieuwe actieve rijbaanassistent is een split-screen afbeelding mogelijk. Met specificaties zoals trip data opnemen, grens mededelingen en real-time informatie door middel van Smartphone Link, wordt de dezl 760 een volledige digitale assistent in de cabine."

portablegear.nl