Interessant:

Sony Xperia SL officieel

nieuws 20 augustus 2012 om 10:43

Sony heeft de Sony Xperia SL - de opvolger van de Xperia S, die al vele malen uitlekte - opgenomen op haar officiŽle Sony Mobile-website.

De Sony Xperia SL†lekte al verscheidende keren uit. Het toestel is nu dus opgenomen op de†officiŽle Sony Mobile-website, waardoor zeker is dat het product binnenkort wordt aangekondigd. De†officiŽle aankondiging is waarschijnlijk eind deze maand op de IFA 2012.

De Xperia SL is een upgrade van de huidige Sony Xperia S. De belangrijkste vernieuwingen betreffen een betere processor†(1,7GHz in plaats van 1,5GHz) en een recentere Android-editie (Android 4.0 in plaats van Android 2.3).

Verder zijn de specificaties niet veel veranderd. Het toestel heeft dus nog altijd een helder 4,3-inch Reality Display, een 12-megapixel camera en 32GB geheugen (niet uitbreidbaar). Verder kan je onder meer rekenen op een 1080p Full HD-videorecorder, 3D Sweep Panorama-functionaliteit, DLNA, WiFi & WiFi-hotspotfunctionaliteit, 3G/HSDPA, aGPS, NFC, HDMI-out en FM-radio. Apps voor Timescape/Twitter, Facebook, Google Voice Search, Gmail, Google Talk en Gmail zijn voorgeinstalleerd.

De Sony Xperia SL komt in het roze, wit, zwart of grijs. Informatie over de prijs en beschikbaarheid in de Benelux moet nog volgen. Op de IFA 2012 worden naast de Xperia SL ook de Xperia J, Xperia T, Xperia TX en Xperia Tablet verwacht.

Sony Xperia SL
Sony Xperia SL

Sony Mobile