Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.0
Opslag MB
Scherm4,3" (342 ppi)
Camera12,1 megapixel
Foto Sony Xperia SL 1 Foto Sony Xperia SL 2 Foto Sony Xperia SL 3 Foto Sony Xperia SL 4 Foto Sony Xperia SL 5 Foto Sony Xperia SL 6

Inleiding

De Sony Xperia SL (LT26ii) is de opvolger van de Sony Xperia S. Dit model draait standaard op Android 4.0 (in plaats van Android 2.3) en beschikt over een betere processor (1,7GHz in plaats van 1,5GHz). Verder zijn de specificaties niet veel veranderd. Het toestel heeft dus nog altijd een helder 4,3-inch Reality Display, een 12-megapixel camera en 32GB geheugen (niet uitbreidbaar). Verder kan je onder meer rekenen op een 1080p Full HD-videorecorder, 3D Sweep Panorama-functionaliteit, DLNA, WiFi & WiFi-hotspotfunctionaliteit, 3G/HSDPA, aGPS, NFC, HDMI-out en FM-radio. Apps voor Timescape/Twitter, Facebook, Google Voice Search, Gmail, Google Talk en Gmail zijn voorgeinstalleerd. De Sony Xperia SL komt in het roze, wit, zwart of grijs.

Apparaat & afmetingen

De Sony Xperia SL is een Android-smartphone met een gewicht van 144 gram. De afmetingen van de smartphone zijn 12,80 x 6,40 x 1,10 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 495 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 410 uur. De Sony Xperia SL is verkrijgbaar in de kleuren roze, zwart, wit en grijs.

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia SL ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Xperia SL kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. De snelheid van HSDPA heft het verschil tussen thuis en onderweg op. Met de Sony Xperia SL kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Sony Xperia SL heeft 32 GB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern geen geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Xperia SL heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

Met de Sony Xperia SL kan je zowel audio (MP4, H.263, H.264 en WMV) als video (MP3, eAAC+, WMA en WAV) bestanden mobiel luisteren en bekijken.

Scherm & bediening

De bediening van de smartphone vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De Sony Xperia SL is uitgerust met een TFT kleurenscherm (16.777.216 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor telefoons. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. De Sony Xperia SL draait op Android 4.0. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.0 Ice Cream Sandwich is de eerste multi-platform variant van Android, die zowel bedoeld is voor smartphones als tablets. Nieuw in versie 4.0 zijn onder meer de People App (voor een snel overzicht, inclusief sociale netwerk-updates, van een contactpersoon), Face Unlock (telefoon beveiligen en unlocken middels gezichtsherkenning), Android Beam (snel data uitwisselen via NFC door simpelweg twee NFC-mobieltjes tegen elkaar aan te houden) en een datameter (die voor je bijhoudt hoeveel MB je verbruikt). Voor Android 4.0 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.

Prijzen en beoordelingen Sony Xperia SL

Van de Sony Xperia SL staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Sony Xperia SL beschikbaar.

Specificaties Sony Xperia SL

Algemeen
ProductSony Xperia SL
Aankondiging2012
VerkoopstartVerwacht in Q3
Design
Kleuren

Gewicht144 gram
Afmetingen128,0 x 64,0 x 11,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSAndroid 4.0
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid2 core (max 1,7 GHz)
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag32 GB
Scherm
Scherm4,3" (342 ppi)
Resolutie1.280 x 720px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera12,1 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera1,3 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB