Interessant:

QuickMemo ook naar LG Optimus L-serie

nieuws 7 augustus 2012 om 12:35

De QuickMemo-functionaliteit van de LG Optimus 4X HD, waarmee je direct aantekeningen op het display kan maken (over de interface heen), komt ook naar de toestellen in de LG Optimus L-Style-serie.

LG heeft de QuickMemo-functionaliteit voor het eerst geintroduceerd op de LG Optimus 4X HD. Met QuickMemo kan je direct notities of tekeningen maken op het display van je toestel - ook over de interface, foto's, video's of websites heen. QuickMemo-notities zijn vervolgens eenvoudig te delen via sms, chat of e-mail. QuickMemo is te activeren middels de notificatiebalk of door beide volumetoetsen tegelijkertijd in te drukken.†

De†LG Optimus 4X HD is standaard voorzien van QuickMemo. De QuickMemo-update voor de Optimus L-Style-serie (bestaande uit de Optimus L3, Optimus L5 en Optimus L7) wordt in het derde kwartaal van dit jaar uitgerold. LG maakt verder bekend dat naast de witte en zwarte modellen er ook paarse modellen in de L-Style-serie beschikbaar komen.

"QuickMemo is een van de belangrijkste functionaliteiten van LG's UX (user experience) waarmee de kwaliteit van communicatie wordt verbeterd doordat ideeŽn gepersonaliseerder kunnen worden gedeeld", aldus Paul Bae, CEO van LG Electronics.

Korean Newswire