Interessant:

Sony Mint LT30p lekt uit

nieuws 27 juli 2012 om 08:02

De Russische website Mobile Review heeft de hand weten te leggen op de Sony Xperia Mint LT30p. De Mint LT30p (codenaam) wordt het nieuwe vlaggenschip van Sony.

De Sony Xperia Mint LT30p is voorzien van een 4,3" HD display, een dual-core 1,5 GHz processor en een 13 megapixel camera. Het toestel draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Unwired Review is gematigd enthousiast. Op papier bestempelen ze de Mint LT30p als een telefoon die de concurrentie met andere merken zeker aan kan. In de praktijk zijn ze wat minder enthousiast. Zo viel het scherm wat tegen en ook de foto's waren nog niet super. Unwired Review geeft wel aan dat het geteste toestel een prototype is, wat de mindere prestaties kan verklaren.

Verder weten de Russische bloggers te melden dat Sony de Mint LT30p gaat positioneren naast de Samsung Galaxy S3 en de HTC One X. Onbegrijpelijk, aldus Unwired Review, die het toestel beter vindt passen als concurrent van de HTC One S. Het toestel wordt waarschijnlijk tijdens de IFA begin augustus in Berlijn geintroduceerd.

Naschrift: de Mint is op de IFA 2012 officieel gepresenteerd als de Sony Xperia T (TX).

Mobile Review