Interessant:

Angry Bird Trilogy verschijnt in de winkels

nieuws 28 september 2012 om 10:01

Vandaag is Angry Birds Trilogy (waarin Angry Birds, Angry Birds Seasons en Angry Birds Rio zijn opgenomen) verschenen als Nintendo 3DS cartrdige en op disc (dus niet als downloadable!) voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Angry Birds Trilogy werd afgelopen juli reeds aangekondigd. Naast alle levels uit Angry Birds, Angry Birds Seasons en Angry Birds Rio bevat het spel onder meer nieuwe features en graphics. Het is de eerste keer dat Angry Birds beschikbaar komt voor spelcomputers en het is een van de weinige mobiele games die de overstap naar de spelcomputers doet. Meestal gebeurt het andersom en komen er mobiele versie van spelcomputergames uit. 

Angry Birds Trilogy is beschikbaar voor de Nintendo 3DS, PlayStation 3 en Xbox 360; alle versies kosten € 29,99, aanzienlijk meer dan de prijs van alle mobiele edities van Angry Birds bij elkaar! De PlayStation 3- en Xbox 360-versie ondersteunen bewegingsbesturing via PlayStation Move en Kinect.

 

Angry Birds Trilogy
Angry Birds Trilogy

In Nederland zal Angry Birds Trilogy op zaterdag 29 september om vier uur officieel gelanceerd worden tijdens de kermis van Nijmegen. Bezoekers van de kermis kunnen tijdens dit evenement op het Kelfkensbos zichzelf laten lanceren met een katapult en leuke prijzen en goodies winnen. 

portablegear.nl