Interessant:

Sony Xperia sola te koop in Nederland

nieuws 5 juni 2012 om 10:42

De Sony Xperia sola, Sony's 3,7-inch Android 2.3-smartphone met de nieuwe "floating touch"-technologie, ligt inmiddels in de Nederlandse winkels.

Dankzij de "floating touch"-technologie van Sony kan je op de Sony Xperia sola over het web surfen zonder het scherm aan te raken. Je beweegt dan je vinger boven het scherm, waarmee je een cursor bedient. Een leuke innovatie, maar nog niet erg nuttig of praktisch (wellicht wel handig als je natte handen hebt).

De Xperia sola beschikt verder over een helder 3,7-inch Reality Display met Sony's Mobile BRAVIA Engine en een 1GHz dual-core processor. Het toestel draait op Android 2.3; een Android 4.0-update volgt. Dankzij de 5-megapixel camera met fast-capture maak je in slechts iets meer dan een seconde met één druk op de knop vanuit stand-by direct scherpe foto's. Video's zijn in 720p HD-kwaliteit op te nemen.

NFC-support zorgt ervoor dat je eenvoudig applicaties en diensten deelt met andere NFC-smartphones. Met de NFC Xperia SmartTags (waarvan er twee worden meegeleverd) is het mogelijk snel functies op de Xperia sola te selecteren (bijvoorbeeld GPS of je wekker). 

De Sony Xperia sola is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en zwart voor een verkoopadviesprijs van € 318,-.

Sony Xperia sola
Sony Xperia sola

portablegear.nl