Interessant:

iPhone 5 foto's lekken weer eens uit

nieuws 2 juni 2012 om 12:23

De Apple-watchers van de website 9to5mac beweren (weer) eens uitgelekte foto's van de iPhone 5 in handen te hebben; het toestel heeft een 4-inch display en komt in het zwart of wit.

Daarnaast is volgens 9to5mac de iPhone 5 uitgerust met een unibody metalen behuizing (met de antenne geintegreerd in de achterzijde), een FaceTime-webcam precies in het midden boven het display en een nieuwe microfoon aan de achterzijde tussen de camerasensor en de LED-flitser.

Verder zou het toestel aan de onderzijde zijn voorzien van herontworpen speakers, een 3,5mm poort en een kleinere connector-poort.

Uiteraard zijn dit allemaal wederom niet meer dan geruchten, dus het is nog te bezien of de iPhone 5 er daadwerkelijk zo gaat uitzien. PortableGear zette eerder alle iPhone 5 geruchten op een rij.

Mogelijk vertelt Apple meer over de iPhone 5 (en wellicht ook over een iPad mini) op de WWDC (Worldwide Developer Conference) 2012 in San Francisco, die dit jaar van 11 tot en met 15 juni plaatsvindt. De verwachting is dat Apple dan ook iOS 6 aankondigt.

Apple iPhone 5 (via 9to5mac)
Apple iPhone 5 (via 9to5mac)

9to5mac